Studenten Hogeschool Zuyd bezoeken herinrichtingsproject Moesel

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vandaag heeft de aannemerscombinatie Samen Duurzaam Moesel, in samenwerking met de Stichting Bouwers van Kennis, twee klassen met in totaal zo’n 40 eerstejaarsstudenten van Built Environment van de Hogeschool Zuyd mogen verwelkomen bij het project Herinrichting wijk Moesel.

In het Buurthuis Moesel werden de studenten ontvangen met een stukje vlaai en een drankje. Na de ontvangst kregen zij een informatieve presentatie over de Ontwerpfase, de Uitvoeringsfase en het Omgevingsmanagement.

Na de presentaties kregen de studenten de kans om het project van dichtbij te bekijken. Van het riool tot de bovenbouw, ze konden alles met eigen ogen aanschouwen en zich laten inspireren door de praktische toepassing van wat ze in de collegebanken hebben geleerd. Volgens de studenten was het: “Mooi om te zien hoe ons onderwerp en proces vanuit krachtige en praktische voorbeelden worden belicht”.

Na het inleveren van het hesje, ontvingen de leerlingen nog een mooie goodiebag. De organisatie kijkt terug op een mooie dag, vol leerzame momenten en nieuwe perspectieven.


Een fotobijdrage van Emile Verhijden Fotografie

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie