Tweedaags Pleinfestijn Rooj in juni

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Evenement op Kerkplein in Stramproy

Stramproy – Op het kerkplein van Stramproy wordt dit jaar een tweedaags evenement georganiseerd voor de hele familie. Zaterdag 15 en zondag 16 juni staan volledig in het teken van muziek, theater, voetbal, hapjes, drankjes en veel gezelligheid.

Programma

Bezoekers hebben beide dagen gratis toegang tot het Kerkplein, dat wordt omgetoverd tot een groot pleinfestijn. Het weekend start op zaterdag 15 juni om 16.00 uur met een open podium, waarvoor deelnemers zich kunnen aanmelden via [email protected]. Ook zijn er food stands waarbij het publiek zichzelf kan voorzien van een lekker hapje. Vanaf 21.00 uur zal de band Guarantee het muzikale feest compleet maken.

Op zondag 16 juni starten de festiviteiten om 12.00 uur met het kindertheater ‘Lotje viert haar verjaardag’. Vanaf 14.00 brengt Patrick Hendrikx de sfeer er goed in, als warming-up voor de EK-wedstrijd van het Nederlandse elftal die vanaf 15.00 uur op een groot scherm op het kerkplein te zien zal zijn.

Meer informatie

Meer informatie over Pleinfestijn Rooj is te vinden via het gelijknamige Facebook-evenement.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie