Voorjaarsfietstocht van Stichting Groen Weert op 14 april

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Molenakker | Foto door Stichting Groen Weert

Op zondag 14 april 2024 organiseert Stichting Groen Weert e.o. een fietstocht. De route beslaat een afstand van 25 kilometer en voert langs de mooiste wegen van het Weerterland. Indien gewenst kan de route worden ingekort.

Starten in Nederweert of Weert

Dit jaar voert de tocht voornamelijk over Nederweerter grondgebied. Het startpunt bevindt zich aan het einde van de Doolhofstraat in Wijkpark De Weijer. Ook is het mogelijk om te starten in Nederweert, vanaf fietspad Braosheuf bij de klimaatbuffer, op de hoek van de Randweg West en Molenweg.

De starttijd is flexibel, tussen 13.00 en 14.00 uur. Bij de startpunten ontvang je een routebeschrijving en een kaart van de tocht.

GPX-bestand beschikbaar

De route volgt het knooppuntensysteem voor fietsers. Je kan eventueel ook een GPX-bestand downloaden voor gebruik in jouw navigatie-app. Op de routebeschrijving wordt tevens aangegeven waar je de mooiste bomen kunt bewonderen.

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen € 5,00, inclusief een consumptie op een locatie halverwege de route, waar je kan genieten van een welverdiende pauze. Ze kijken uit naar jouw deelname op zondag 14 april.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie