Wethouder van Gemert opent nieuwe vestiging Invite in Weert

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Ondanks de uitdagende arbeidsmarkt opent uitzendbureau Invite deze week een nieuwe vestiging in het centrum van Weert, in het voormalige pand van de snoepwinkel Getanco’s Candy & Soda (die naar de Stationsstraat is verhuisd). Daarmee opent de lokale arbeidsbemiddelaar haar achtste vestiging in Limburg.

Krappe arbeidsmarkt

De voortdurende krapte op de arbeidsmarkt stelt veel werkgevers en uitzendbureaus voor uitdagingen. Talrijke vacatures blijven onvervuld en uitzendpartijen zien een afname in uren en omzet. Invite opende daarentegen eerder dit jaar al een nieuwe vestiging in Panningen en opent vandaag officieel haar vestiging in Weert.

Invite werkt lokaal

Met acht vestigingen in Midden- en Noord-Limburg ligt de focus van Invite in de regio. Het matchen van lokale mensen met lokale werkgevers staat centraal in de aanpak van de uitzendorganisatie. Middels de uitbreiding naar Weert wil Invite nieuwe kansen creëren voor mensen en bedrijven uit de buurt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie