Fantasy Concert Altweerterheide: avond vol sprookjesachtige muziek

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Een avond in de sfeer van sprookjes is op komst in Altweerterheide. De Harmonie van het Heilig Hart verzorgt dan een Fantasy Concert en vertaalt op muzikale wijze meerdere sprookjes. Dit bijzondere muziekspektakel vindt plaats op 8 juni om 19.30 uur in de kerk van Altweerterheide, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot concertzaal.

Tijdens het concert wordt de muziek ondersteund met sfeervolle filmbeelden, waardoor de verhalen nog meer tot de verbeelding spreken. Kinderen van het Kindcentrum Altweerterheide dragen bij aan deze magische avond door de rollen van diverse vertellers te vertolken, wat het geheel een extra betoverende dimensie geeft.

Het Fantasy Concert belooft een bijzondere avond te worden voor jong en oud, waarin iedereen kan genieten van een muzikale reis door de wereld van sprookjes. De toegang tot het concert is gratis, en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze sprookjesachtige ervaring.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie