Flinke schade na kop-staartbotsing op Roermondseweg

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden dinsdag rond 18.50 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Roermondseweg in Weert. Ter hoogte van de Gamma had een kop-staartbotsing plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak was een bestelbus achterop een personenauto gebotst. De inzittenden konden op eigen kracht hun voertuig verlaten. Een Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken, maar niemand hoefde per ambulance naar het ziekenhuis.

De impact was aanzienlijk, gezien de schade. Beide beschadigde voertuigen werden door een berger weggesleept. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval en schakelde daarbij ook de hulp van een tolk in.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie