Gall & Gall opent filiaal op Leuken

Economie Reageer 1 min. leestijd

Op 18 juni opent een nieuw filiaal van Gall & Gall in Weert. Op het Sint Jobplein in de wijk Leuken wordt de komende weken hard gewerkt aan de transformatie van het pand waarin voorheen Living 63 gevestigd was.

Rond de jaarwisseling was vorig jaar al zichtbaar dat de bewoners van Leuken wel raad weten met deze nieuwe aanwinst voor hun winkelcentrum. Het is het tweede filiaal van Gall & Gall in Weert, naast het filiaal dat al jarenlang gevestigd in de Muntpassage.

De winkel van Gall & Gall aan het Sint Jobplein in Weert zal op dinsdag 18 juni om 11.00 uur geopend worden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie