Frans Snels werkt precies 40 jaar bij KDS Stansvormen

Spotlight Reageer 2 min. leestijd

Frans Snels vierde dinsdag 7 mei dat hij exact 40 jaar geleden zijn handtekening zette onder een contract bij KDS Stansvormen. In het bijzijn van directeur Jack Schonkeren, oud-directeur en oprichter van het bedrijf Pierre Schonkeren en oud-directeur Cees van Rooij werden herinneringen opgehaald aan deze vier decennia. Onder andere de klacht over het oranje bussen kwam voorbij.

Fieëst!

Samen met zijn collega’s werd eind maart al stilgestaan bij het feit dat Frans dit jaar 40 jaar in dienst is. “Omdat ik zelf in deze maand erg druk ben; ik doe mee met ‘Antje de Musical’ en samen met Ed (Stroek, red.) heb ik nog verschillende optredens … Daarom hebben we het een maand eerder gevierd. Maar het was een geweldig feestje”.

Meer jubilarissen

Frans is de eerste van drie jubilarissen die 40 jaar bij KDS Stansvormen aan het werk zijn. Volgend jaar volgen Ron Everaerts en François Grein. Directeur Jack Schonkeren: “Daarnaast zijn er ook nog een aantal jubilarissen die binnenkort 25 jaar in dienst zijn. Dat zegt wel iets over ons bedrijf”. Frans Snels: “Ik heb hier altijd mijn dingen kunnen doen. Ik voetbalde graag, ik deed graag veel dingen met de vastelaovendj. Daar kreeg ik altijd ruimte voor”.

Collega’s gezocht

KDS Stansvormen is er trots op dat zoveel medewerkers zolang aan het bedrijf verbonden blijven. Maar ook jeugdig technisch talent is zeer welkom. Momenteel wordt onder andere gezocht naar een stansvorm monteur. Interesse? Kijk dan op www.kds-stansvormen.nl/vacatures.

Wil je weten welke klacht er jaren geleden over het oranje busje op het bureau van directeur Van Rooij terecht kwam en welke rol Frans Snels hierin had? Bekijk dan de video. Ook vertelt de jubilaris waarom hij als 17-jarige destijds bij KDS Stansvormen aan de slag ging: Frans Snels werkt precies 40 jaar bij KDS Stansvormen.

Video: https://youtu.be/7DizsIYntIU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie