Geveldoeken sportverenigingen Sporthal Aan de Bron onthuld

Sport Reageer 2 min. leestijd

Om de zichtbaarheid van verenigingen bij de binnensportaccommodatie Sporthal Aan de Bron te vergroten, heeft de gemeente in samenwerking met TTV Megacles, HV Rapiditas en VC Weert grote geveldoeken gerealiseerd. Deze werden op maandagavond 6 mei in het bijzijn van wethouder Martijn van den Heuvel feestelijk onthuld.

Langgekoesterde wens

“Een langgekoesterde wens van de sportverenigingen gaat in vervulling”, zo vertelde wethouder Martijn van den Heuvel de aanwezigen. “Voor de sporters is het vanzelfsprekend wat ze hier doen, en voelt de sporthal vaak zelfs als een tweede thuis. Dankzij de geveldoeken is nu ook van buitenaf zichtbaar wat hier gebeurt.”

De geveldoeken waren het afgelopen weekend al te bewonderen, maar vanavond werd alsnog stilgestaan bij het in vervulling gaan van deze langgekoesterde wens van de verenigingen en werden de portretten die vanaf nu aan de gevel van de sporthal pronken officieel onthuld.

De drie verenigingen hebben ieder een spelend lid aangedragen om als model te fungeren voor de komende jaren. Wethouder Martijn van den Heuvel: “Fay (HV Rapiditas), Maxime (VC Weert) en Roy (TTV Megacles), het ziet er fantastisch uit! Bedankt voor jullie inzet. Mooi ook om de verschillende leeftijden terug te zien op de doeken én ook nog eens per toeval in de kleuren van de Nederlandse vlag. Laten we hopen dat het geluk brengt voor de toekomst en dat er wat kampioenschappen gevierd mogen worden!”

Zichtbaarheid verbeteren

Zowel de sportverenigingen als de gemeente hopen met de geveldoeken nog meer inwoners te kunnen inspireren om deel te nemen aan het diverse sportaanbod bij Sporthal Aan de Bron. Daarnaast is de gemeente ook bij verschillende andere binnensportaccommodaties bezig met het verbeteren van de zichtbaarheid. Sporthal Aan de Bron kan wat dat betreft vanaf vandaag als inspirerend voorbeeld fungeren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie