Internationaal G-voetbaltoernooi FC Oda in beeld

Sport Reageer 1 min. leestijd

Geheel volgens traditie vond gisteren, op Hemelvaartsdag, het G-voetbaltoernooi van FC Oda plaats voor voetballers met een beperking. Meer dan 30 teams uit Nederland, België en Duitsland, zowel jeugdteams als senioren, beleefden samen een sportieve en gezellige dag.

Vol spanning en enthousiasme gingen de voetballers de strijd aan met elkaar. Zij werden hierbij aangemoedigd door familie, vrienden en andere geïnteresseerden die genoten van het plezier van de spelers. Ook wethouder Martijn van den Heuvel was aanwezig om de voetballers veel succes toe te wensen.

Verdeeld over drie seniorenklassen en een jeugdklasse speelden de deelnemers op een half speelveld wedstrijden van maximaal 15 minuten. Ieder team bestond uit 1 keeper en 6 veldspelers, waarbij doorlopend en onbeperkt gewisseld mocht worden.

Met dank aan sponsoren konden alle deelnemers gratis deelnemen aan het G-voetbaltoernooi en werden zij net zoals ieder jaar voorzien van een heerlijke lunch. Ook ontvingen de spelers na afloop van een geslaagde dag allemaal een aandenken voor hun deelname aan het FC Oda G-voetbaltoernooi.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie