Zesde editie van Wieërter Kwis op zaterdag 15 maart 2025

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Omcirkel zaterdag 15 maart 2025 alvast in je agenda: dan vindt de zesde editie van de Wieërter Kwis plaats. Na het succes van de vijfde editie afgelopen maart, heeft de organisatie besloten een vervolg te geven aan deze traditie.

Dit besluit is genomen naar aanleiding van positieve reacties tijdens de prijsuitreiking en de feedback uit de enquête onder deelnemers. Alle fanatiek puzzelende Weertenaren kunnen zich dus weer verheugen op een avond vol uitdagingen, waarbij ze niet alleen eer, maar ook geld voor een lokaal goed doel kunnen verdienen.

De Wieërter Kwis belooft opnieuw een avond vol plezier te worden. Je team start de avond met het ophalen van de vragenlijst, die aan het eind van de avond ingeleverd moet worden. Kennis van Weert, algemene kennis en een creatieve geest voor de doe-opdrachten zijn essentieel. En vergeet niet, je mag zowel binnen- als buitenshuis opdrachten uitvoeren met alle denkbare hulpmiddelen! Interesse? Noteer de datum, verzamel je familie, vrienden, buren en collega’s, en bereid je voor op de inschrijving later dit jaar.

Meer informatie

Voor meer informatie, bezoek de website www.wieerterkwis.nl en volg hen op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de start van de inschrijvingen.

Bekijk een video: https://youtu.be/ou_ZjdiIrNE

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie