Knuffelbeervliegen bij MBC Weert geannuleerd

Kinderen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Alle knuffelberen opgelet: de vluchten van zondag 2 juni tijdens het knuffelbeervliegen bij MBC Weert zijn geannuleerd.

“Helaas moeten we met pijn in ons hart ons knuffelbeervliegevenement afgelasten”, meldt de organisatie. “In verband met de vele regenbuien is het momenteel ontzettend nat en ligt er overal modder. We kunnen de bezoekers geen parkeerplaats bieden en we kunnen de kinderen ook niet door de modder laten lopen.”

Omdat ook de voorspellingen slecht blijven, heeft de organisatie besloten de geplande knuffelbeervluchten op het vliegveld aan de Hoogbosweg te annuleren. “Wellicht dat we later in het jaar alsnog iets kunnen organiseren, maar dat is tot nader order.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie