Nieuwe editie Classic Day bij Eynderhoof

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Openluchtmuseum Eynderhoof

Nederweert-Eind – Zondag 2 juni vindt er weer een nieuwe editie van de bijzondere Classic Day plaats bij Openluchtmuseum Eynderhoof. De jaarlijkse Classic Day is een middag voor het hele gezin, waarbij een groot aantal eigenaren van unieke oldtimers, tractoren, bromfietsen en andere opvallende voertuigen van 25 jaar en ouder hun eigen juweel in het museum parkeren. Meer dan 170 bijzondere exemplaren worden die dag gepresenteerd – enerzijds om te showen, anderzijds soms ook voor de verkoop.

Tijdens de Classic Day

Een rondje over het terrein doet voor velen heel wat herinneringen herleven. Voor de hobbyist zijn er ook diverse kraampjes opgesteld met onderdelen en naslagwerken over oldtimers. De trotse eigenaren vertellen graag over de herkomst van hun auto of de uitdagingen die ze tegenkwamen tijdens de restauratie ervan.

De verse kop koffie met Limburgse vlaai wordt aangekleed met livemuziek en optredens van levende standbeelden. Clown Harrie amuseert de kleintjes. Sterke mannen en vrouwen kunnen hun krachten tonen op de ‘Kop van Jut’, terwijl kinderen hun energie kwijt kunnen in de veilige speeltuin. De strenge veldwachter houdt ook dit jaar een extra oogje in het zeil en waakt over de juwelen. Je mag ernaar kijken, maar niet overal aankomen. Het hele museum is deze middag ‘in bedrijf’ en tussen de bedrijven door kun je volop genieten van ouderwetse streekproducten en versnaperingen op een van de terrassen of in de herberg.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 2 juni 2024
  • Locatie: Openluchtmuseum Eynderhoof, Milderspaat 1 in Nederweert-Eind
  • Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Entreeprijs: € 8,50 voor volwassenen, € 4,00 voor kinderen van 3 t/m 12 jaar (kinderen t/m 2 jaar gratis)

Ben je zelf eigenaar van een unieke oldtimer en wil je die graag aan het grote publiek laten zien, dan kun je tot uiterlijk 21 mei een bericht sturen naar [email protected]. Meer informatie over openingstijden, entreeprijzen en achtergrondinformatie is te vinden op de website van het museum www.eynderhoof.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie