Scooterrijdster ten val na uitwijkactie op fietspad Roermondseweg

112 Reageer 1 min. leestijd

Woensdagmiddag vlak voor 17.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Roermondseweg in Weert.

Een scooterrijdster schrok toen een automobilist vanaf de Roermondseweg af wilde slaan naar de Moesdijk, waar zij met haar scooter op het fietspad reed. Van schrik week de scooterrijdster uit, waardoor ze in de modderige berm terechtkwam en viel. De scooter en de auto hebben elkaar daarbij niet geraakt.

Politie en ambulance kwamen ter plekke om te assisteren bij de afhandeling het ongeval. De scooterrijdster is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zowel zij als haar scooter zijn door familie opgehaald en naar huis gebracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie