Verkoelen Dakspecialisten aantrekkelijkste werkgever Midden-Limburg MKB

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Op dinsdag 28 mei vond het jaarlijkse ‘Meet the Youngsters’ partnerevent plaats bij het provinciehuis in Maastricht. Tijdens dit event is Verkoelen Dakspecialisten uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg MKB’. Deze titel heeft het bedrijf in 2019 en 2021 ook al in ontvangst mogen nemen.

Sinds de start, halverwege januari van dit jaar, is Verkoelen Dakspecialisten fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024’ verdienen. Het doel was dan ook om medewerkers, klanten en studenten te enthousiasmeren om hun stem uit te brengen – en dat is gelukt.

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten, heeft ‘Meet the Youngsters’ voor de negende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels deze verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar hebben meer dan 225 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 8.000 unieke stemmen uitgebracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie