Heart cancelt show op Bospop, Patti Smith Quartet vervangt

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Met grote spijt moet de organisatie van Bospop mededelen dat de show van Heart, gepland op vrijdag 12 juli, door een medische ingreep niet door kan gaan. Dit nieuws raakt Bospop en alle fans die uitkeken naar dit optreden.

Het officiële statement van het management van Heart luidt: “We regret to inform you that Heart will no longer be performing at Bospop on July 12th. In late May, Ann Wilson will undergo a time-sensitive but routine medical procedure for which the minimum recovery time is six weeks. Heart deeply regrets this unfortunate circumstance and hopes to return to Europe soon.”

De organisatie van Bospop is wel verheugd met Patti Smith Quartet een waardige vervanger te kunnen aankondigen. Patti, bijnaam “The Godmother of Punk”, wordt beschouwd als een van de grondleggers van het punkgenre in New York midden jaren ’70. Haar werk is een mix van poëzie en rock. In 1978 had ze een wereldhit met het nummer “Because the Night” samen geschreven met Bruce Springsteen. Andere hits van haar zijn onder andere “Dancing Barefoot” en “People have the Power”.

De 42ste editie van Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie