De helft minder parkeerplaatsen bij SJG door groot onderhoud

Informatie 1 reactie 2 min. leestijd

Van 17 juni tot en met 19 juli 2024 voert het St. Jans Gasthuis (SJG) groot onderhoud uit aan het bovendek van de parkeergarage. Hierdoor zijn tijdelijk minder parkeerplekken beschikbaar.

Zo’n 108 plekken worden afgesloten, wat neerkomt op ongeveer de helft van het totale aantal parkeerplekken voor patiënten en bezoekers, aldus een melding van het ziekenhuis via de website. Het zal naar verwachting extra verkeersdrukte in de omgeving veroorzaken. SJG doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Elders parkeren en alternatief vervoer

Tijdens de eerste week van de werkzaamheden zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden. De beperkte parkeerplekken op het terrein zijn gereserveerd voor patiënten en bezoekers die afhankelijk zijn van een parkeerplek dichtbij het ziekenhuis, bijvoorbeeld vanwege een beperking. Medewerkers wordt verzocht waar mogelijk elders te parkeren of gebruik te maken van alternatief vervoer.

Ook jij kunt helpen de overlast te beperken door, indien mogelijk, te kiezen voor alternatieve vervoerswijzen zoals fietsen, het openbaar vervoer, of door je te laten brengen en halen. Daarnaast kun je gebruikmaken van andere parkeerfaciliteiten in de omgeving van het ziekenhuis.

Extra reistijd

Kom je toch met de auto, houd dan rekening met minstens een kwartier extra reistijd. Het kan langer duren om een parkeerplek te vinden. Vertrek daarom op tijd van huis om op tijd bij je afspraak te komen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie