Evelien deelt haar ervaring met ‘Het zoutpad’ tijdens KennisMakers

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pexels

Stramproy – Na het lezen van het boek ‘Het zoutpad’ dacht Evelien Niens: dat wil ik ook. Hoewel ze dit gevoel bijna vergeten was, kwam het eerder dit jaar sterk bij haar terug. In april en mei van dit jaar besloot Evelien dan ook op pad te gaan, in de voetsporen van ‘Het zoutpad’. Een reis geïnspireerd op het boek, maar geheel op haar eigen manier. Ze komt over haar avonturen vertellen bij Bibliocenter Stramproy op 22 juni om 13.00 uur.

Over het boek ‘Het zoutpad’

‘Het zoutpad’ is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, wanneer je alles bent kwijtgeraakt.

Na haar wandeling heeft Evelien met veel plezier ‘Het zoutpad’ nog een keer gelezen. “Het was een feest der herkenning,” zegt ze. Evelien wil dit feest der herkenning graag delen, met liefhebbers van het boek, wandelfanaten, en mensen die zich door boeken laten inspireren om op avontuur te gaan.

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een passie die je graag wilt delen met anderen of heb je specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend is? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. Stuur een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij een van de medewerkers van Bibliocenter. Zij nemen dan contact met je op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 22 juni 2024
  • Tijd: 13.00 uur
  • Locatie: Bibliocenter Stramproy, Mariastraat 1 in Stramproy
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie: www.bibliocenter.nl/kennismakers

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie