Moedig de Weerter turnsters aan tijdens clubkampioenschappen

Sport Reageer 1 min. leestijd

Turn- en gymnastiekvereniging Jan van Weert is al ruim 120 jaar een bloeiende sportvereniging met meer dan 275 leden. Van recreanten tot wedstrijdturnsters, van Ouder & Kind Gym en Kleutergym tot Meer Bewegen voor Ouderen: Jan van Weert is er voor iedereen die graag sportief bezig is.

Een aantal turnsters van Jan van Weert heeft pasgeleden nog het Nederlands Kampioenschap in Den Haag geturnd. Daantje Bongers, Brechtje Vanderfeesten, Nikki Thielens, Romy Hulsers, Simone Jenniskens, Doortje Deijkers, Lara Torres Bus en Linn Kremers behoren tot de top van Nederland in hun categorie.

Clubkampioen

Een groot aantal van deze dames laat op zondag 30 juni vanaf 13.00 uur hun turnkunsten zien tijdens de clubkampioenschappen. Turnsters uit verschillende geledingen, van jong tot oud, turnen de verschillende onderdelen sprong, brug, balk en vloer. Een aantal jongere turnsters doet voor het eerst mee. Aan het eind van de middag wordt bekend gemaakt welke turnster uit de 1e of 2e divisie zich een heel jaar lang clubkampioen mag noemen.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 30 juni
  • Locatie: Turnhal De Kazerne, Kazernelaan 101, Weert (gebouw 29)
  • Tijd: 13.00 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie