Flinke rookontwikkeling bij afvalbrand in Beringe

112 Reageer 1 min. leestijd

Beringe – Zondag rond 11.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een brand bij een bedrijf aan De Oude Kooien in Beringe. Al snel werd de brand opgeschaald naar ‘middel brand’, wat betekent dat meerdere blusvoertuigen werden ingezet om de situatie onder controle te krijgen.

De brand ontstond in een afvalberg met elektronische apparaten op het terrein van een bedrijf dat zich bezighoudt met het recyclen van elektronica. Dit leidde tot aanzienlijke rookontwikkeling op het industrieterrein nabij de Noordervaart.

Er vielen geen gewonden bij het incident. De brandweer is nog geruime tijd bezig met de bluswerkzaamheden. De omgeving is door de politie afgezet om de veiligheid te waarborgen.

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie