Kermis Ospel in beeld

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Ospel – Momenteel is het kermis in Ospel. De kermis opende afgelopen vrijdag en draait inmiddels op volle toeren. Bezoekers van alle leeftijden genieten volop van de diverse attracties en activiteiten.

Dit jaar is de Booster de grote uitsmijter van het evenement in het Nederweerter kerkdorp. Met een snelheid van 110 km/u worden bezoekers op 50 meter hoogte door de lucht geslingerd en over de kop gezwaaid. Het biedt een ultieme kick voor de heldhaftige waaghalzen.

Naast de Booster zijn er nog veel meer attracties te beleven, zoals de Mad Mill, Autoscooters, Rupsbaan, Race O Rama, Heliswings, Trampolines, Safari Trip, Dombo the Flight, de traditionele draaimolen en diverse spel- en eetkraampjes. Er is voor ieder wat wils, van adrenalinejunkies tot gezinnen met jonge kinderen.

De kermis duurt nog tot en met dinsdag. Voor het volledige programma kun je een eerder geplaatst bericht raadplegen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie