Samen het schooljaar afsluiten met de Theater Kist en spelletjes

Kinderen Reageer 2 min. leestijd
Foto via Punt Welzijn/de Theater Kist

Het schooljaar zit er bijna op. Daarom organiseert Punt Welzijn een leuk interactief eindfeest voor alle ouders en kinderen uit de basisschoolleeftijd, voor de vrijwilligers en voor de netwerkpartners die een bijdrage hebben geleverd aan projecten van de dienst Opgroeien van Punt Welzijn. Dit eindfeest vindt plaats op vrijdag 21 juni van 15.00 tot 17.00 uur bij het Keenter Hart.

August en de Bijzondere Sterrenkijker

Tijdens het eindfeest wordt er een voorstelling  gegeven door de Theater Kist. In de magische voorstelling ‘August en de Bijzondere Sterrenkijker’ is August met zijn oudoom tovenaar Februus op reis geweest. Ze hebben een kamp opgezet op een bijzondere plek om daar de nachtelijke sterrenhemel te bestuderen. Wat heb je daarvoor nodig? Jazeker: een sterrenkijker. Maar wat August niet weet, is dat deze een bijzondere wending in het avontuur gaat geven. Muziek, zang, dans, poppenspel en veel magie laten deze voorstelling sprankelen als sterren. Na de voorstelling is er tijd  voor leuke spellen, zoals een bibberspel, stok vangen, eendjes hengelen, een grote jenga en meer. 

Programma

  • Inloop: 15.00 uur
  • Welkomstwoord: 15.15 uur
  • De Theater Kist: 15.30 uur
  • Diverse spellen: 16.15 uur
  • Afsluiting: 17.00 uur

Bij het eindfeest zijn alle ouders, kinderen, vrijwilligers en netwerkpartners die betrokken zijn geweest bij projecten van Opgroeien van Punt Welzijn welkom. Mede dankzij hun inzet was het een geslaagd schooljaar en dat mag gevierd worden.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 21 juni 2024
  • Tijd: 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert
  • Entree: gratis
  • Vooraf aanmelden is niet nodig.

De organisatie vraagt je om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen, zodat iedereen met lekker weer buiten kan zitten.

Heb je vragen over het eindfeest, stuur dan een mail naar Punt Welzijn via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie