Kinderen uitgedaagd voor Weerter Kampioenschap Stoepranden

Algemeen Sport Weert Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto

Doe mee met het Weerter Kampioenschap Stoepranden en strijd voor de titel Weerter Kampioen Stoepranden. Kinderen door heel Weert worden uitgedaagd om het leuke en actieve balspel met elkaar te spelen. Iedereen is welkom om mee te doen aan dit mooie sportspektakel. Bovendien kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 6 t/m 10 en 11 t/m 14 een ticket verdienen naar de finale, waarin ze strijden voor de titel van Weerter Kampioen Stoepranden. De finale en voorrondes in Weert worden georganiseerd door studenten van het partnership dat Punt Welzijn heeft met Fontys Sport en Bewegen. Punt Welzijn wil op deze manier spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten stimuleren. 

Voorrondes

Er vinden vijf voorrondes plaats op verschillende locaties in de gemeente Weert:

  • Dinsdag 7 mei in de wijk Molenakker in het Molenakkerpark van 10.30 tot 12.00 uur (Weert) 
  • Woensdag 8 mei in de wijk Graswinkel op het grasveld voor de school van 10.30 tot 12.00 uur (Graswinkellaan 9 in Weert)
  • Woensdag 15 mei in de wijk Keent op het Cruyff Court van 14.30 tot 16.00 uur (Servilliusstraat in Weert)
  • Woensdag 22 mei in het dorp Stramproy op het grasveld voor de school van 14.00 tot 16.30 uur (Parklaan 24 in Stramproy)
  • Woensdag 29 mei in de wijk Groenewoud op het grasveld bij het Sportpark Sint Louis van 14.30 tot 16.00 uur (Limburglaan 116 in Weert)

Je kunt je aanmelden door je naam, leeftijd en locatie te mailen naar [email protected] of je loopt op de dag zelf langs met je vrienden en vriendinnen en meld je ter plekke aan bij de organisatie.

Finale

De finale vindt plaats op woensdagmiddag 12 juni van 14.15 tot 16.15 uur in het Molenakkerpark in de wijk Molenakker. Het is op deze dag ook mogelijk om kennis te komen maken met het balspel stoepranden. Iedereen is welkom om mee te doen of te komen supporteren. Bovendien zijn er ook tal van andere leuke sportspellen te doen, want Punt Welzijn zal aanwezig zijn met de Rabo Urban Sporttour.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie