Pinnenland tennistoernooi van start

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Nederweert – Pinnenland 2017 (35ste editie) staat dit jaar in het teken van Memories. Afgelopen zondag (30/7) was de aftrap van dit grote evenement, met meer als 160 spelers, en de afgelopen jaren meer als 1500 bezoekers.

De openingswedstrijd werd nipt gewonnen in een best of 5. Een spannende wedstrijd tussen twee hoofd sponsors Paul van Eetcafé De Winst en John van Mekka-Food. In een 5 uur durende slopende partij wist Mekka-Food nipt te winnen met de cijfers 6-3, 4-6, 6-7 , 6-4 en 6-4. Een verklaring voor dit verlies was de knieblessure van Paul die hem tegen het einde van de vierde set toch begon op te breken.

NTC 72 zal tijdens het toernooi verder stilstaan bij alle thema’s van de afgelopen jaren, waarbij veel oude bekenden van de partij zullen zijn. Een baan is volledig oranje, de ander met stars and stripes, Zuid en Noord Amerika, een trip over het bekende tuinpad, de melancholie van toen alles beter was.

De groenvoorziening is tropisch, mogelijk gemaakt door Barteljo uit Nederweert, de plek voor pizza-ovens, palletkachels maar zeker ook voor de prachtigste palmbomen. De beruchte rode NTC-kever is dit jaar weer neergestreken op de bomenrij langs het tuinpad (niet voeren aub). Aan de rechter kant is het kampeerterrein gesitueerd (mogelijk gemaakt door Jacobs Caravans uit Ospel). NTC72 zal deze week het centrum van de wereld zijn, het borrelende soms bruisende middelpunt, een plek voor goed volk, lekker eten (van MEKKA-FOOD), een lekker glas bier (of fris) en natuurlijk ook een goed potje tennis.

De beruchte feestavond met live entertainment (LIVE; Mark de Louw) is op Vrijdagavond 4 augustus. Het finaleweekend zal plaatsvinden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus. De plaatsen op het terras zijn tijdens het finaleweekend al volgeboekt en er zijn uitsluitend staanplaatsen op het middenterrein rond baan 2 en 3.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie