Gemeente Weert nodigt ondernemers uit voor zomerborrel

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op maandag 26 juni zijn alle ondernemers uit de gemeente Weert welkom op de jaarlijkse netwerkborrel. Deze ‘zomerborrel’ vindt plaats tussen 15.30 en 20.00 uur in het stadhuis van Weert.  

Programma

Ondernemers kunnen ervoor kiezen deel te nemen aan het middagprogramma, het avondprogramma of aan allebei de programma’s. De gehele dag staat in het teken van inspiratie opdoen, kennis delen en netwerken.

Omdat je als ondernemer moet blijven investeren in je bedrijf, je personeel, je relaties en je kennis biedt de gemeente tijdens het middagprogramma enkele workshops aan. Wil je aan een van deze gratis sessies deelnemen? Vink jouw keuze dan aan op het aanmeldformulier. In het avondprogramma ligt de nadruk meer op netwerken.

Middagprogramma

  • 15.30 – 15.50 uur: Ontvangst met koffie/thee en Weerter lekkernij
  • 15.50 uur: Welkomstwoord door wethouder Martijn van den Heuvel
  • 16.00 – 17.30 uur: Workshops

Avondprogramma

  • 17.30 – 18.00 uur: Inloop met soep en broodjes
  • Rond 18.10 uur: Opening avondprogramma met elevator pitches door alle leden van het college van burgemeester en wethouders
  • 18.30 – 20.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden voor de zomerborrel van de gemeente Weert kan via deze link. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met bedrijvencontactfunctionarissen Marcel Timmermans of Carine Bongers via telefoon (0495) 575000 of e-mail [email protected]. Deelname is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie