Nieuwjaarswedstrijd RB Weert

Op zaterdag 14 januari organiseert ReddingsBrigade Weert haar jaarlijkse Nieuwjaarswedstrijd voor junioren-, senioren- en masterteams. Teams uit het hele land en zelfs uit België en Duitsland zullen in Weert komen strijden om het eremetaal. Ook de wereldkampioenen, die in december gehuldigd zijn, en de Nederlandse top zullen aan deze wedstrijd deelnemen.

Diverse onderdelen zoals de hindernisestafette, het popduiken en popvervoeren, de torpedoboei- en reddingsestafette en de lijnredding zullen tijdens de Nieuwjaarswedstrijd in teamverband van 4 personen gezwommen worden. Bij alle wedstrijdonderdelen staat Zwemmend Redden centraal.

Verdeeld over de wedstrijd worden diverse prijzen uitgereikt. Ook worden prijzen in het totaalklassement uitgereikt, in combinatie met de Oudjaarswedstrijd voor de aspiranten, die op zaterdag 17 december 2016 heeft plaatsgevonden.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden: u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Toegang is gratis. De wedstrijd vindt plaats in het 25-meterbad van Zwembad De IJzeren Man te Weert.

Programma 14 januari 2017:
17:00 uur Opening van de wedstrijd
17:10 uur Aanvang van de wedstrijd
ca. 21:15 uur Einde van de wedstrijd
ca. 21:30 uur Prijsuitreiking in het zwembad