KVW Weert doet noodkreet

1 reactie

Al meer dan 50 jaar organiseert KVW (Kinder Vakantie Werk) Weert voor ca. 200 kinderen uit de wijken Biest, Centrum, Groenewoud en Molenakker iedere zomervakantie een geweldige week vol met activiteiten, zodat de kinderen de tijd van hun leven hebben. Dit doen ze met de hulp van meer dan 50 vrijwilligers.

Maar al deze hulp is natuurlijk niet genoeg. Een week als KVW kost geld. Dit financieren ze normaal gesproken met de winst die ze maken op de vrijdagavond, wat standaard de feestavond is. Ouders en kinderen kunnen dan bijvoorbeeld lootjes kopen om prijzen te winnen in de loterij die wij organiseren, en een hapje eten en wat drinken. Helaas zijn ze afgelopen zomer overvallen bij het storten van deze winst. “Een aangifte heeft daarna niets opgeleverd en na meerdere noodvergaderingen met de hoofdleiding zijn wij tot een moeilijke beslissing moeten komen… KVW Weert is failliet”, aldus de organisatie.

Dit betekent dat de organisatie veel moeite heeft om het geld bij elkaar te krijgen om ook dit jaar weer een week neer te zetten. Daarvoor zijn het inschrijfgeld en de subsidie alleen niet genoeg. Omwille deze reden is er een Crowdfunding opgezet, waarmee KVW Weert met de hulp van bijvoorbeeld ouders en andere inwoners van Weert geld probeert op te halen, zodat KVW weer kan draaien zoals anders.

Meer informatie:

https://kvw-weert.kentaa.com (met link naar Crowdfunding)
https://www.facebook.com/KVWWeert/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie