De superhelden van KVW Leuken

Dit jaar gaat KVW Leuken met het thema ‘Superhelden’ een super leuke week organiseren boordevol spelletjes en plezier.

De kindervakantieweek vindt plaats van 1 t/m 5 augustus 2022, waarbij ze op vrijdagavond afsluiten met een spetterende showavond. 

Lijkt het je leuk om mee te doen met je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes of kennissen? Meld je dan snel aan via de site. De aanmeldingen sluiten op 5 juni en daarna kan er niet meer worden aangemeld. 

Over KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken, Vrouwenhof (Weert) en omstreken. Ze zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft.

Meer informatie: www.kvwleuken.nl