2e editie Lightfield Festival in Neer

Neer – Nadat vorig jaar Rowwen Heze de publiekstrekker was heeft de organisatie van Lightfield Festival er dit jaar voor gekozen om op twee dagen meerdere bekende acts te boeken. Het festival wil de komende jaren door groeien naar een vaste waarde op de festivalkalender van het zuiden en duizenden bezoekers per dag trekken.

Organisatoren Erwin Derikx en Bas Keltjens : “We blijven de koers van een familie en feest-festival volgen. Dit betekend gezellige en toegankelijke artiesten voor jong en oud.”

Op vrijdag 5 mei begint het festival in een kleinere setting met een concert van Dutch Eagles. Deze volgens vele beste coverband van ons land speelt normaal gesproken veelal in uitverkochte theaters. Enkele keren per jaar maken ze een uitzondering en spelen ze in een lossere setting waar de mensen staand met een biertje naar het optreden kunnen kijken. Zoals de naam al zegt speelt Dutch Eagles het werk van de wereldberoemde Eagles tot in de puntjes na. Een must see voor alle oudere jongeren. Na afloop van het 2 uur durende concert zal Fever of Life uit Montfort de zaak nog even goed los schudden.

Zaterdag 6 mei trapt het festival al om 18 uur af en zullen vele bekende acts de revue passeren. Een greep uit de line-up: Memphis Maniacs, Beck & Bauer, Paul Elstak, BZB, Janse Bagge Bend, Mike Kanders,Basje Verhagen, Dansado & de feestneger en de Local Heroes Joep, Kay en Eva. Verdeeld over twee areas is er voor jong en oud van alles te zien. De presentatie is in handen van Ospelnaar Bas Poels. Kinderen tot 15 jaar kunnen kaarten kopen tegen gereduceerd tarief. Erwin en Bas hierover: “We willen een echt familiefestival zijn. Jong en oud is welkom tijdens de zaterdag van Lightfield Festival.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Spar Kuijpers in Neer en via www.lightfieldfestival.nl.