Dance Event Magic Moves Markeent

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Foto’s – Vrijdag 31 maart stond Markeent in het teken van dans. Samen met docenten uit Rotterdam van Creatief Schoolproject werd intensief geoefend voor het Dance Event op zondag 2 april.

Komende zondag (2 april) vindt het Magic Moves Dance Event plaats van 13.00 uur tot 16.30 uur in en rond Markeent. Er zijn vele optredens van kinderen, van dansgroepen uit de wijk en van bewoners van Woon/ Zorgcomplex Zuyderborgh die samen met kinderen een dansproject hebben gevolgd.

De hele middag staat in het teken van dans en magie. De wensmachine van Punt Welzijn en RICK staat aan de St. Jozefslaan zodat bewoners uit de wijk wensen kunnen indienen die de wijk nog gezelliger maken. Magische personages lopen rond, zoals waarzeggers, tovenaars en een heks met een toverinstrument (de theremin). Er zijn workshops dans, magisch koken, toveren en seen on the green screen. Rond 16.15 uur is de grote finale met ‘Heel Keent Danst’.

Iedereen is welkom. Laat je betoveren door Keent op 2 april.

Ingestuurde bijdrage

[nggallery id=’4898′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie