Bosseve Laeftj op 25 juni 2017

Dit jaar organiseert FC Oda weer haar jaarlijkse dorpsfeest “Bosseve Laeftj” op zondag 25 juni 2017. Het dorpsfeest bestaat dit jaar weer uit een vrijmarkt en braderie met de ambiance rondom de lokale horeca met diverse optredens van artiesten en bandjes.

Aan culiance zal het ook niet ontbreken. Dit jaar wordt dit evenement uitgebreid met de boekenbeurs van v.v. de Brökwagters welke voor iedereen gratis toegankelijk is. Ook zullen er weer presentaties en leuke activiteiten voor de jeugd zijn, verzorgd door lokale clubs en verenigingen en het rad van fortuin is terug van weggeweest. Alles bij elkaar een mooi programma welke garant zal staan voor een gezellig Dorpsfeest waar iedereen, jong en oud, van kan gaan genieten.

Voor de inwoners van Boshoven een mooie gelegenheid om een centje bij te verdienen door op de Vrijmarkt te gaan staan. Ook kunnen bedrijven zich presenteren op de braderie. Je kan ook jouw club of vereniging onder de aandacht brengen of presenteren met haar activiteiten. Of misschien heb je een ander leuk idee. Boshoven is 25 juni even jouw podium of marktplaats! Iedereen kan deelnemen.

Wil je deelnemen aan de vrijmarkt of braderie dan is inschrijven mogelijk via het digitaal inschrijfformulier op de site van FC Oda: www.fcoda.nl/evenementen/bosseve-laeftj/. Hier staat ook alle informatie m.b.t. deelname.

Verenigingen en clubs die willen deelnemen kunnen zich melden via [email protected]. Er wordt dan spoedig contact opgenomen. Heb je vragen omtrent de vrijmarkt dan kun je deze mailen naar
[email protected]. Alle andere vragen en vragen omtrent de braderie kun je mailen naar [email protected].