Drie dagen feest tijdens Zomerdorpsfeest in Altweerterheide

Algemeen Altweerterheide Dorpen Uitgaan Reageer 3 min. leestijd
Foto: Copperband Moorland

In het aankomende weekend van 10, 11 en 12 juni wordt in Altweerterheide het Zomerdorpsfeest Altweerterheide georganiseerd. De locatie is op het feestterrein bij Dorpshuis de Paol. 

In Altweerterheide vieren drie verenigingen dit jaar haar 50-jarig jubileum namelijk Buurtvereniging Karelke, Buurtvereniging Hei-op en Kindervakantiewerk Altweerterheide. Dit was voor de verenigingen reden om zich samen te pakken en een groot feest te organiseren. 

Zomerdorpsfeest Altweerterheide 2022 

Het dorpsfeest is voor iedereen die een gezellig weekend wil genieten van eten, kinderactiviteiten en live muziek. Het programma van het weekend is als volgt: 

Vrijdag 10 juni 

Op vrijdag is er in de feesttent live muziek van CBM Revival en zal er een dj muziek draaien. CBM Revival is na 6 jaar gestopt te zijn geweest weer gestart met repeteren om op dit feest éénmalig een geweldig optreden weg te geven. Naast live muziek zal DJ BASCOO muziek draaien. DJ BASCOO is de vaste dj voor het gehele weekend. Entree voor de vrijdag is gratis. 

In de zaal van Dorpshuis de Paol zal er voor de jongeren een disco worden georganiseerd onder begeleiding van Kindervakantiewerk Altweerterheide. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen hier ook losgaan op de muziek van een DJ. 

Zaterdag 11 juni 

Op de zaterdag zijn er overdag vanaf 14:00 allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Rond 15:30 is er voor de kinderen ook een optreden van De Theaterkist. 

Zaterdagavond is in de feesttent live muziek van de Weerter pop-band Guarantee. Guarantee staat garant voor een superavond met een repertoire van bekende covers en klassiekers in een eigen muzikaal jasje. De kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop en kosten €5,00 per stuk (inclusief 2 consumptiebonnen). Voorverkoopadressen zijn bij Dorpshuis de Paol en Tuincentrum Neerkeshoof in Altweerterheide. 

Zondag 12 juni 

Zondagochtend is er vanaf 11:00 een brunch voor de leden van de drie verenigingen. Niet-leden mogen ook aanschuiven natuurlijk maar daar vraagt de organisatie een kleine vergoeding voor ter waarde van €5,00. Entreekaarten voor de brunch zijn tot 1 juni ook verkrijgbaar bij de eerder genoemde verkoopadressen. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn adviseert de organisatie om tijdig entreekaarten te kopen want op = op. 

Op zondag gaat in de tent het dak er gegarandeerd af met live muziek van Mark en Wilhelmien oftewel Duo WM. Dit muzikale duo is al een hele tijd actief en zorgen dat iedereen zich zal amuseren met o.a. Dance Classics, Nederlandstalig, Duitse, Limburgse en hedendaagse muziek!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie