Con Amore viert 50-jarig jubileum

Con Amore jubileert in De Bosuil te Weert met “Een muzikale reis rond de wereld”. Ze starten in Limburg en gaan via België, Frankrijk, Spanje naar Italië en maken een tussenstop in Oostenrijk. Ze reizen dan verder naar Duitsland, Zweden, Engeland en houden pauze in Nederland. Ze verlaten Europa en gaan naar Amerika, Thailand, Afrika en uiteindelijk zetten ze weer voet op eigen bodem in Limburg.

Gemengde zangvereniging “Con Amore”, in de loop der jaren uitgegroeid tot een club van ruim 50 actieve zangers/zangeressen. Ze staan o.l.v Sylvia Berghs en aan de piano Jean Pierre Steijvers. Con Amore geeft ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan een jubileumconcert in “De Bosuil” te Weert. Bijgestaan door Big Band Dial24.

De leerlingen van RICK toneelgroep Tineke Prins zullen op een ludieke wijze laten zien wat er te beleven valt in het betreffende land of stad, alsmede de videopresentatie van Rob Sentjes. Het belooft een sprankelende muzikale show te worden.

Je bent van harte uitgenodigd om op zondag 23 april a.s. bij de Bosuil (Vrakkerveld 2) het jubileumconcert bij te wonen. Aanvang is 14.00 uur. De entree bedraagt € 8,—
(kinderen tot 15 jaar gratis).

Kaartjes zijn te verkrijgen via www.debosuil.nl of via de leden van Con Amore. Meer info: www.conamoreweert.nl. Kom en reis met Con Amore mee.