Fransen willen Refresco overnemen

Algemeen 4 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze – De Franse investeringsmaatschappij PAI Partners SAS (PAI), dat onlangs Roompot Vakanties heeft overgenomen, hebben ook hun ook laten vallen op de frisdrankenfabrikant Refresco. Daaronder valt ook de frisdrankenfabriek in Maarheeze, ook bekend als Winters.

Refresco bevestigde gisteren dat zij een ongevraagd en indicatief bod hadden gekregen van de Fransen. PAI was bereid om 1,4 miljard euro neer te leggen voor alle aandelen die het bedrijf bezit. Refresco is een beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam. In Maarheeze is het hoofdkantoor van Refresco Benelux gevestigd waar o.a. het misschien bekende Wicky wordt geproduceerd.

Refresco liet weten het bod af te wijzen. Analisten geven vandaag aan via de Telegraaf dan Refresco niet zomaar af is van PAI. De analisten denken dat er meer in het vat zit. Er zouden ook andere investeerders mogelijk belangstelling hebben voor de Wicky-maker.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties