Ibiza & Vintagemarkt

Het oude kantoorpand van Roto Smeets, gelegen aan de Molenveldstraat 90, krijgt steeds meer invulling als zogeheten incubator-ruimte. Een ruimte voor kleine en/of startende ondernemers onder de vlag van Stichting de Verbinderij.

Twee ondernemers, Judith Mooren van My Power Magazine en Marion Gerits van Beauty en Wellness Marion Gerits, hebben het idee voor een Ibiza & Vintagemarkt tot uitwerking gebracht. Ze hebben de krachten gebundeld en zullen deze markt organiseren op zaterdag 17 juni a.s.. De markt vindt plaats in de gemeenschappelijke ruimte op de bovenste verdieping van het voormalige kantoorpand.

Tijdens de markt worden er kleding, shawls, sieraden maar bijvoorbeeld ook dromenvangers verkocht. Kortom alles wat met Ibiza en Vintage te maken heeft. Aan het inwendige van de mens wordt ook gedacht én er zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder een foodbox van sterrenrestaurant NIVEN.

De Ibiza & Vintagemarkt begint op 17 juni 2017 om 12.00 uur. De entree van het evenement bedraagt €2.50 en is inclusief een drankje en lotnummer. Kinderen mogen gratis naar binnen. In het pand is een lift aanwezig.