Op je Paasbest dankzij Colada

Plaats een reactie

Spotlight – Foto’s – Ook zin in het voorjaar ?! Colada adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze voor schoenen.

Onderstaand een greep uit de laatste schoenentrends. Voor dames veel sneakers van merken als Gabor, AQA, Ara, Ecco en Piedi Nudi. In veelal lichte kleuren zoals wit, licht roze en beige. Ook mooie zomer pumps van Gabor, Ara of Ecco. Verder ook veel sportieve sneakers, zoals uiteraard de Adidas Superstar, Puma Platform, witte lage Converse alsook witte K-Swiss sneakers. Tevens zien we ook diverse sneakers van Nike zoals de MD Runner 2 in verschillende kleuren.

Voor de heren mooie lage veterschoenen van Australian, Björn Borg, Brunotti, Ecco en Timberland. Voornamelijk in de kleuren bruin, blauw, wit en licht grijs. Gemakkelijk te combineren op jeans en ook mooi onder een korte broek in de zomer. Verder ook voor de heren uiteraard veel sneakers van Nike, Adidas, K-Swiss, Puma en New-Balance. Ook mooie geklede schoenen in het bruin en donker blauw van Humberto en Australian.

Voor de kids zijn er allerlei leuke stevige schoenen, van veter en klittenbandschoenen tot bandschoenen en hippe sneakers. Stoere stappers voor de jongens met veel blauw en andere leuke zomerse kleuren, van verschillende merken zoals Munich, Develab en Red Rag. En heel veel glitters en zomerse printjes voor de meiden, van onder andere Mim-Pi , Shoesme en Bunnies. En natuurlijk ook voor de jongens en meiden sneakers van Nike en Adidas. Ook voor de allerkleinste is er een ruime keuze voor de eerste schoentjes. Allerlei kleuren in veter of klittenband, voor zowel de jongens als de meisjes.

Ga snel langs bij Colada aan de Hoogstraat en Hegstraat in Weert en laat je adviseren zodat ook jij klaar bent voor het voorjaar en de paasdagen.

[nggallery id=’4914′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie