88 scouts naar Warendorf

Dorpen Tungelroy Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Vanmiddag zijn 88 scouts, 30 scouts van Hubovra en 58 scouts van Scouting Tungelroy, vertrokken naar een intercamp in Duitsland. De scouts werden door hun ouders en verzorgers uitgezwaaid op sportpark Boshoven.

Met een dubbeldekker vertrokken ze gezamenlijk naar een internationaal kamp in het Duitse Warendorf. Aan dit internationale kamp zullen in totaal 3200 deelnemers uit 10 verschillende landen meedoen. Iedereen had er onwijs veel zin in. Het belooft nu al een geweldig feest te worden voor de jongeren.

In Warendorf wordt dit jaar het 50e Intercamp georganiseerd. De scouts zullen naast diverse spellen en opdrachten gezellige avonden doorbrengen met een kampvuur. Meer informatie: https://www.intercamp.info. Ook via Facebook wordt je op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen: https://www.facebook.com/intercamp/.

[nggallery id=’5153′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie