Boekpresentatie Rob van den Borne

1 reactie

(Foto’s) Auteur Rob van den Borne uit Stramproy beschrijft in een open en eerlijk boekwerk zijn successen en minder glorieuze momenten als ondernemer. Dat hij deze momenten aan heeft gegrepen als leerschool spreekt al uit de titel van het boekwerk ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’.

Rob heeft zich laten inspireren door diverse succesvolle ondernemers uit binnen en buitenland, waarna hij een succesformule heeft weten te genereren. Want, waarom is de ene ondernemer nu eenmaal succesvoller dan de ander? Heeft die succesvolle ondernemer een betere opleiding, achtergrond of gewoon meer geluk?

Succesvolle ondernemers hebben een aantal principes die ze bewust en onbewust dagelijks toepassen. Deze gemeenschappelijke eigenschappen zijn verzameld in dit boek en geven je inzichten hoe jij ze kunt toepassen. De ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ zijn handig, praktisch en zeer snel toe te passen.

Het boek levert informatie en tips op welke elke ondernemer tijdswinst kan garanderen tevens is het een naslagwerk bomvol effectieve tips om een stabieler bedrijf te bouwen met betere én leukere relaties. Of het nu gaat om meer winst maken of meer balans werk/privé, Van den Borne heeft het beschreven in zijn succesformule. Een absolute must-read voor elke ondernemer!

Het boekwerk is te koop via de Nederlandse en Belgische boekhandel, via Bol.com én uitgever Bullseye Publishing uit Weert (www.bullseyeshop.nl). Verkoopprijs € 24,95 (ISBN: 9789491920394).

[nggallery id=’5189′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie