Juffendag Brede school Moesel

112 Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd
SONY DSC

(Foto’s) Vanochtend was het feest bij de kleuters van Brede school Moesel. Ze vierden vandaag namelijk juffendag, een jaarlijkse traditie op Brede school Moesel. Alle kleuterjuffen vieren op die dag hun verjaardag. Dit jaar werd er groots uitgepakt met het thema “112”.

Ze kregen bezoek van een politieagent, brandweerman en drie verpleegkundigen van het ziekenhuis. Ze kwamen eerst op bezoek in de drie kleuterklassen, waar ze kort iets vertelden over hun beroep. Hierna was het tijd voor de traktatie van de juffen. Na de traktatie mochten de kleuters naar buiten om de wagens te bekijken. Met loeiende sirenes kwamen ze aanrijden. De verpleegkundigen hadden gezorgd voor heel veel ziekenhuisspulletjes. Hier werd volop mee geoefend door de kleuters.

Dit alles werd in goede banen geleid door een aantal ouders die deze activiteit hebben georganiseerd. Het was een prachtige ochtend vol met stralende gezichtjes van de kleuters. Maar niet alleen bij de kleuters, want iedereen heeft genoten van deze bijzondere juffendag!

Ingestuurde bijdrage van Nanda
[nggallery id=’5233′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie