DJ Tom Smits naar ‘Enter The Wave’

Komende maand zal in Zuid-Frankrijk de derde editie van Enter The Wave plaatsvinden. Het evenement dat de sfeer van een festival en een surfvakantie combineert. In de middag meegaan met de golven en ‘s avonds dansen bij ondergaande zon op de zomerse deuntjes van DJ’s en livebandjes. Alles is voor je geregeld. Zonnebril op, slippers uit en genieten!

Dit jaar zal ook een Weertenaar op het festival aanwezig zijn als DJ. Tom vertrekt binnenkort samen met zijn goede vriend Max Harbers naar het Franse Naujac-Sur-Mer om aldaar de komende twee festivalweken te zorgen voor de zomerse beats.

Een trotse Tom licht toe: “Sinds april afgelopen 1 april draai ik al 5 jaar als resident DJ bij T-Organisations en aan het begin van elk jaar denk ik altijd: “Wat hebben we toch weer een hoop gave feestjes mogen verzorgen. Ik ben benieuwd wat ons komend jaar te wachten staat. Vorig jaar waren Outrageous festival in Leveroy en Holy festival op de TU-Eindhoven de 2 grote verassingen. Maar wie me toen had verteld dat ik twee weken op een festival aan de Golf van Biskaje plaatjes zou gaan draaien, die had ik voor gek verklaard. Toch is het 9 juli zo ver. Ik ga een ontzettend leuke ervaring tegemoet en zal hier ook met volle teugen van gaan genieten! Het moeilijkste gedeelte begint echter ook meteen: het aftellen.”

Tom is te volgen via zijn socials:
Instagram: https://www.instagram.com/tom_smits_96/
Facebook: https://www.facebook.com/tom.smits.5095

Facebook: https://www.facebook.com/TOrganisations/
Instagram: https://www.instagram.com/t_organisations/