Berenvliegen bij MBC Weert

Al ooit gehoord van knuffelbeervliegen? Nou, dan kom op zondag 11 juni maar eens langs op het modelvliegveld van MBC Weert.

Op deze dag worden namelijk alle kinderen met hun knuffelbeer of andere soorten knuffels uitgenodigd om naar het vliegveld van MBC Weert te komen. Daar staan verschillende grote modelvliegtuigen klaar met een leeg plekje in de cockpit. Daar kunnen de knuffels dan in plaatsnemen en zo een luchtdoop krijgen. Na de vlucht krijgen de knuffels dan natuurlijk nog een welverdiend vliegbrevet uitgereikt.

Voor de wachtende kinderen heeft men een springkussen opgesteld en er is zelfs een schminckstand. Ook het altijd leuke ‘snoepjes droppen vanuit een vliegtuig’ staat een paar keer op het programma. Uiteraard is er ook gedacht aan een natje en een droogje op het terras.

Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km.

Het knuffelbeervliegen begint om vanaf 11.00u. De entree is gratis. Meer informatie kun je vinden via: www.mbcweert.nl.