Wielercafé “Théâter du Vélo”

Plaats een reactie

Op 1 september aanstaande is Weert de finishstad van de beste wielrensters ter wereld tijdens de Boels Ladies Tour. Eén van de side-events op die dag is het wielercafé Théâter Du Velo waar scherpe interviews van Leo Hermans met prominente gasten uit de dames wielerwereld afgewisseld worden met cabaret en muziek van eigen regio.

Vanaf 14:00 uur staat onze sportstad en Theater de Huiskamer in het teken van dit fantastisch evenement. Theater de Huiskamer organiseert samen met Fietsvereniging TWC Weert een middag/avond vullend programma met absolute topgasten, humor en muziek. De locatie is het plein aan het Sint Raphaelpad. Daar zal de huldiging zijn, zullen de fietsploegenbussen staan en zal het publiek een uniek programma kunnen ervaren.

Direct aansluitend aan de huldiging op het Sint Raphaelpad, rond 17:15 uur, start hier het Théâtre du Velo. Met nationaal bekende gasten Marijn de Vries, Nynke de Jong, Marieke van Wanrooij en Veerle Goossens wordt een breed en voor iedereen leuk programma gemaakt. Afgewisseld met onder andere cabaret van de Weertse groep De Weerse Preij zullen humor, muziek en interviews elkaar in hoog tempo afwisselen. Toegang is gratis voor iedereen.

Na het Théâtre du Velo starten nog signeersessies en meet-en-greets en zal de band Chewy and the Locals de avond verzorgen voor het publiek. Uiteraard wordt daarbij gezorgd voor streekbier (Wertha) en kan het publiek gebruik maken van de cateringvoorzieningen van eigen bodem.

Al met al een professioneel kwaliteitsprogramma voor een breed publiek waar niet alleen de enthousiaste fietser, maar iedereen als ook de wielerploegen en hun gevolg gebruik van zullen maken.

Prijsvraag

Win een rit met een volgwagen achter het profpeloton of één van de andere leuke prijzen!

De laatste 24 kilometers razen de dames in drie rondes door Weert en omgeving. We hebben 2 x 2 plaatsen in de officiële volgauto’s te vergeven. Wil je hierop kans maken? Reageer dan met het juiste antwoord op de onderstaande vraag. Uit de goede inzendingen verloten we twee tickets die je het recht geven om met twee personen in de volgauto plaats te nemen.

Vraag:
Wat is de naam van de laatste ploeg van Marieke van Wanrooij in haar professionele wielercarrière?

Je kunt het antwoord sturen naar [email protected] onder vermelding van NAW gegevens en telefoonnummer.

Programma

14.00 uur Start clinic ride with the pro’s vanaf de Finishlijn aan de Wilhelminasingel.
15.45 uur Einde clinic
16.00 uur Aankomst Boels Ladies Tour in Weert en aanvang drie plaatselijke rondes
17.00 uur Finish 4e etappe Boels Ladies Tour
17.15 uur Huldiging etappewinnaar en gele trui drager aan het Raphaëlpad
17.30 uur Start wielercafé Théâtre du Velo aan het Raphaëlpad
19.00 uur Start “Musical Night”
23.00 uur Einde

Een geweldig wielerprogramma van hoog niveau in de binnenstad van Weert.

Het Théâter du Velo wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, de gemeente Weert, HetEnergieBureau, de Golden Tulip, Saelmans Makelaardij, TWC Weert en Theater de Huiskamer.

Meer informatie via www.twcweert.nl of stel je vragen aan [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie