Menteam Tristan Verheijen naar WK

Foto via: menteamtristanverheijen.nl

Het menteam van Tristan Verheijen uit Weert gaat Nederland verdedigen op het WK in Slovenië.

Na de grote internationale wedstrijd, op het prachtige terrein van Riant in Beekbergen, kregen Tristan en zijn team afgelopen maandag te horen dat ze door bondscoach Harry de Ruyter uitgekozen zijn om deel te nemen aan het WK in het Sloveense Lipica.

Team Verheijen maakt deel uit van het Nederlandse team dat bestaat uit Stan van Eijk, Tom Engbers en Tristan Verheijen zelf. Deze drie jonge menners zullen er alles aan doen om goud binnen te halen voor het Nederlandse team. Met een 5e plaats in het totaalklassement en een 2e plek in het Nederlandse klassement kan Tristan terugkijken op een zeer geslaagde voorbereiding op het WK.

Tristan en zijn team werken hard om zich klaar te maken voor het WK in Lipica van 20 t/m 24 september. “We gaan voor goud! Niet alleen voor het Nederlands team, maar ook voor team Tristan Verheijen”, aldus een positieve Tristan.

Het is nog wel een onbetaalde dure hobby en we zoeken dan ook naar mensen of bedrijven die ons hierbij financieel willen ondersteunen. Mensport is een prachtige sport om te zien, vol sensatie, perfectionisme en vergt enorm veel concentratievermogen van het hele team.

www.menteamtristanverheijen.nl