Bekijk de cartoon gemaakt door Rim Beckers van www.kartoon.nl. Deze week als onderwerp de vernieuwing van het Jacob van Hornemuseum waarover de gemeenteraad komende woensdag over gaat beslissen.

5 REACTIES

  1. Als de gemeenteraad realistisch is keuren ze dit plan af het is een bodemloze put. Het gebouw (Oad stadhoés) is prachtig en moet behouden blijven voor Weert maar dat museum gebeuren is gebakken lucht daar komt geen mens. Rond Sinterklaas dan is het volle bak daar.

  2. Het plan bestaat uit twee delen. 1 Opknappen van het gebouw. is een Rijksmonument dus de gemeente is het ook verplicht. Kan denk ik niemand tegen zijn. 2. Het museum aantrekkelijker maken, ook voor Weertenaren, want dat is het nu niet. Het is nu een museum voor religieuze kunst. Het wordt breder. Het wordt een museum over de gehele geschiedenis van onze stad. Interactief en leuk. Oubolligheid en jaren ’80-systeemplafonds eruit.

  3. Dank voor je antwoord, ben overigens ook voor beide echter jouw mening over het tweede deel bleek niet uit je eerste reactie.

Comments are closed.