Beer Food Friends festival in beeld

3 reacties

(Foto’s) Zondag werd door Tafelronde 146 Weert op het Sint Raphaelpad het Beer Food & Friends Festival georganiseerd. Het evenement was een groot en gezellig succes.

Het Raphaelpad was omringd met een groot en divers aanbod van foodtrucks. In het midden, onder de grote monumentale bomen, werd het vloeibare goud geschonken aan de honderden aanwezige feestgangers. Het terrein was verder aangekleed met strobalen waar de bezoekers op konden zitten (of dansen).

Op het podium traden diverse muzikanten op waaronder DJ Bee aus Westendorf, Johan Veugelers, Dieter Koblenz, Helena Fischer Double en natuurlijk mocht Thorsten von Lippe Biesterfeld niet ontbreken. Het werd een groot feest voor jong en oud. Mede dankzij de (na)zomerse weersomstandigheden was het uitstekend toeven.

De organisatie beoogt een mooie basis neer te leggen om dit eerste BFF Festival uit te laten groeien tot een jaarlijks terugkerend event in de binnenstad van Weert. De eerste editie was in elk geval geslaagd en smaakt naar meer.

Goede Doelen

Tafelronde 146 Weert committeert zich jaarlijks aan meerdere goede doelen waaronder o.a. Franciscus Hosopice, Stichting van Horne, Sinterklaashuis, Vangnet ondersteuning zwemlessen zwembad de IJzerenman, ondersteuning zwemsportdag mensen met verstandelijke beperking. Een deel van de opbrengsten wordt besteed aan bovengenoemde doelen.

Bekijk een uitgebreide sfeerimpressie.

[nggallery id=’5629′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties