RTL SnowMagazine bij Colada

(Foto’s) Een cameraploeg van het tv-programma RTL SnowMagazine was vandaag in Weert om opnames te maken bij Colada. Naast dat men praatte over de wintersport mocht de cameraploeg ook kennismaken met de gastvrijheid van de winkelier en daar hoorde natuurlijk een stuk vlaai bij.

RTL SnowMagazine is een tv-programma waarbij men op zoek gaat naar de leukste skigebieden. Ook komen de wintersportspecialisten aan het woord over de eigenschappen van een ski of snowboard, -schoenen en accessoires. Sophie van Hoytema met het team van RTL SnowMagazine bezocht wintersportspecialist Colada voor de opname van een item over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wintersport.

Tijdens de opnames was er met name aandacht voor de zogenoemde viereenheid op het gebied van skiën. Goed passende skisokken voorzien van extra padding op de drukplekken en met een vochtregulerende werking. Op maat gemaakte skischoenzooltjes voor de juiste ondersteuning en doorbloeding van de voet, dit voorkomt verkrampingen onder de voet en koude voeten. Het zooltje is tevens de basis voor op maat gemaakte skischoenen, volledig naar de voet gevormd. Waardoor pijnlijke voeten tot de verleden tijd behoren en tevens zorgt voor betere controle over de ski’s. Hierop wordt door Colada een 100% fit garantie verstrekt. Daarnaast kwamen de laatste ontwikkelingen op het gebied van ski’s aanbod.

Colada is specialist op het gebied van wintersport, met ook eigen verhuur van materialen en onderhoud in eigen werkplaats. Afsluitend werd nog een stukje echte Weerte vlaai genuttigd, welke elke zaterdag tijdens het wintersportseizoen klaar staat op de wintersportafdeling.

De opnames worden uitgezonden op 14 januari om 17:25 op RTL4.