Autodief in smurfenpak in Bocholt

Bocholt (B) – Donderdag is een jongeman uit Meeuwen-Gruitrode (nabij Bree) gearresteerd voor twee pogingen en drie effectieve autodiefstallen. Hij zal voorgeleid worden bij de jeugdrechter.

Afgelopen week zijn er drie voertuigen gestolen en twee pogingen autodiefstallen geweest in Bocholt, net over de grens bij Weert. De diefstallen werden telkens gepleegd door een verdachte in een smurfenpak. Na onderzoek kwam er een man uit Meeuwen-Gruitrode in beeld als mogelijke dader. Politie CARMA voerde donderdagnamiddag een huiszoeking uit in de woning van de verdachte op de Ophovenstraat.

Tijdens de huiszoeking werd het smurfenpak teruggevonden. De verdachte werd ter plaatse gearresteerd en overgebracht voor verhoor naar het politiecommissariaat. Later vandaag zal hij bij de jeugdrechter dienen te verschijnen.

De Telegraaf plaatste een foto van de dief: http://iwdg.nl/2CphUUh.