De CliniClown-actie van Stadsprins Phil is een groot succes geworden. De actie heeft een totaalbedrag opgeleverd van € 9.555,-.

Preens Phil I van de stadsvastelaovendj-vereniging de Rogstaekers heeft dit zelf geschreven liedje met een emotionele ondertoon ten gehore gebracht tijdens zijn prinsuitroeping. Dat heeft tot reacties geleid waarop Preens Phil I het initiatief heeft genomen het liedje op single CD uit te brengen.

De CD’s zijn vervolgens verkocht op diverse locaties in Weert. De prijs van de CD mocht eenieder zelf bepalen. “Wat een gek er voor geeft” was de achterliggende gedachte. De Weertenaren steunden de actie massaal wat leidde tot het mooie eindbedrag.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de stichting CliniClowns. Deze stichting brengt vrolijkheid en afleiding voor kinderen die vanwege hun gezondheid het carnavalsfeest niet kunnen vieren.

Meer informatie + doneren

Je kan de actie nog altijd ondersteunen via de website van de CliniClowns. Hier wordt ook bijgehouden wie er allemaal een donatie hebben gedaan. Voor meer informatie klik hier: http://iwdg.nl/2o3R2DZ