‘Amerikaanse’ wandeltocht Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pixabay

Op paasmaandag wordt traditioneel de scouting Wandeltocht gehouden. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de 10 deelnemers aan de World Scout Jamboree.

De wandeltocht zal zijn op tweede paasdag, maandag 2 april 2018. U kunt zich vanaf 07.30 uur tot 14.00 uur inschrijven bij de Blokhut, aan de Tuurkesweg 3, 6006 SG in Tungelroy (Weert). Inschrijfkosten zijn € 2,00 vanaf de leeftijd van 10 jaar. Let op de inschrijftijd voor de route van 20 km eindigt om 11:00 uur.

Verschillende routes en versnaperingen

Afhankelijk van hoe uitgebreid jouw paasbrunch was, kun je uit drie verschillende routes kiezen. Je hebt de keuze uit de route van 7 km, 13 km of 20 km. Tijdens de route kom je verschillende posten tegen waar de Amerikaanse sfeer merkbaar zal zijn. Na het wandelen is er in onze blokhut de mogelijkheid om even uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom een wandeltocht?

Door paasmaandag met Scouting Tungelroy te genieten van de natuur in en rondom Tungelroy, steun je de jongeren die in 2019 naar de World Scout Jamboree gaan. Voorded leden zal dit een zeer bijzondere ervaring worden gezien dit een internationaal kamp is wat maar één keer in de vier jaar wordt georganiseerd. Een unieke scoutingervaring! De scouting hoopt op je steun te kunnen rekenen.

Wat kunt u verwachten?

Een prachtige wandeling uitgezet door het natuurgebied: De Tungeler Wallen. Je zal langs zandvlaktes, weelderige heides, prachtige bossen en, niet te vergeten, de welbefaamde Tungelroyse beek wandelen. Trek jouw wandelschoenen aan! Men ziet je graag op maandag 2 april 2018.

Voor meer informatie ga naar:
http://wsj.scoutingtungelroy.nl/ of http://www.scoutingtungelroy.nl/ of volg de socialmedia kanalen van Scouting Tungelroy.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie