Geert Gabriels bij RTL Late Night

NH Amsterdam Schiller - opnamestudio RTL Late Night

Weert staat tijdens de verkiezingsperiode goed in de landelijke spotlights. Voorafgaand en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen besteedde de NOS al veel aandacht aan Weert.

Vanavond is het de beurt aan RTL Late Night. Dan zal lijsttrekker Geert Gabriels van Weert Lokaal aanschuiven bij Humberto Tan. Dit omdat de lokale partijen, zo ook Weert Lokaal, de grote winnaars zijn van de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland.

Maar liefst een derde van de stemmers heeft op een lokale partij gestemd. Vanavond zal Geert Gabriels samen met Hans Warink van de Groningse partij Loppersum Vooruit bij RTL Late Night het succes vieren van de lokale partijen.

De live-uitzending is te zien om 22.30 uur bij RTL4.

Update: terugkijken kan via:
https://www.rtl.nl/video/e7cc5a45-6420-3776-8b56-952c32dedf72/